Kalkmaling fra Nordic Chic

Hos Butik Sommerfuglen er vi forhandler af kalkmaling fra Nordic Chic. Vi forhandler både maling, voks, stencils, pensler samt effekt medier og folie. Du kan derfor købe alt, hvad du skal bruge til dit næste projekt med kalkmaling. Malingen findes i mange forskellige farver og du kan derfor helt sikkert finde en farve, som du kan lide. Du kan både købe produkter i vores fysiske butik eller gennem vores Facebook side.

Hvad er kalkmaling?

Kalkmaling er en blanding af blandt andet kalk, mineraler og ler. Det gode ved maling med kalk er, at det er meget dækkende og tørrer hurtigt. Maling med kalk kan bruges på stort set alle overflader, så længe overfladen er rengjort og der ikke er rester af gammel maling. Under optimale forhold kan kalkmalingen tørre på bare 20 minutter, hvilket medfører at du eksempelvis kan male et møbel og tage det i brug på samme dag. Har man brug for at det går endnu hurtigere, kan man bruge en føntørrer til at mindske den i forvejen korte tørretid.

Nordic Chic kalkmaling er miljøvenlig

Nordic Chic kalkmaling er produceret med henblik på at være miljøvenlig, derfor er det EU-Blomstmærket. Dette betyder, at du også kan bruge kalkmalingen, hvis du har astma og allergi. Kalkmalingen indeholder heller ingen VOC, så derfor vil man ikke opleve nogle lugtgener, når man bruger malingen. Derudover er kalkmalingen også EN:71-3 certificeret, som betyder at den må bruges på legetøj og børnemøbler. 

Giv nyt liv til møbler og vægge 

Kalkmalingen fra Nordic Chic kan bruges på både nye og gamle møbler, men også på vægge. På den måde kan du give møbler og vægge nyt liv. Har du lyst til at dekorere eller lave effekter, kan du gøre brug af stencils, folie og effekt medier. Så kan du skabe dit helt eget udtryk med det, du vælger at male på. 
Kalkmaling gør det nemt at opdatere sine møbler, da det ikke kræver ret meget forberedelse og malingen kan klæbe sig til stort set alle materialer. Det eneste det kræver for at kunne male noget med kalkmaling er, at overfladen er rengjort med sæbevand og der ikke er rester af gammel maling. Det er derfor oplagt at bruge, hvis man ikke har tålmodighed til at klare en masse forarbejde.