Gavekurve med delikatesser

Hos Butik Sommerfuglen har vi et bredt udvalg af lækre delikatesser. Vi tilbyder både øl, vin, gin & tonic, men også chokolade, bolcher, mandler og lakrids. Derudover har vi også alkoholfrie drikkevarer og varer til grill og madlavning. Vores brede udvalg af lækre delikatesser er med til, at du helt sikkert kan finde den rette gavekurv til modtageren hos os. Har du specielle ønsker til en gavekurv med delikatesser, så tag kontakt til os og så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig med at finde de rette delikatesser til din næste gavekurv.

 

Gavekurv til ham

Ofte kan mænd være svære at finde på gaveidéer til, men mændene skal selvfølgelig ikke snydes for en gave. Med en gavekurv som indeholder lækre delikatesser har du mulighed forkæle din far, kæreste eller svigerfar med en smagsoplevelse. Gavekurven kan sammensættes med de ting, han godt kan lide og til det budget du ønsker. Gavekurven kan både indeholde drikkevarer, som vin, specialøl eller alkoholfri drik samt snacks og godter, som lakrids, mandler og chokolade.

Gavekurv til hende

Gavekurve er ofte tænkt som værtindegaver og den type gavekurve kan vi selvfølgelig også hjælpe med. Uanset om lejligheden er fødselsdag, jubilæum eller om du bare vil forkæle hende, så står vi klar til at hjælpe dig med at sammensætte en gavekurv, som er lige efter hendes smag. Gavekurven kan være med en god vin eller en alkoholfri drik, som kaffe eller te og så kan det sammensættes med snacks lige efter hendes smag, uanset om hun er til chokolade, lakrids eller mandler.

Gavekurv til mors og fars dag

Har du svært ved at finde den rette gave til mors dag og fars dag, så overvej om en gavekurv med lækre delikatesser kunne være sagen for din mor eller far. Vi har et stort udvalg af både mad og drikke, som eksempelvis vin, specialøl, kaffe og te samt lakrids, chokolade og bolcher. Der er derfor rig mulighed for at sammensætte en gavekurv med lige de ting, som din mor eller far er vild med. Hvis du er tvivl om, hvad du skal putte i en gavekurv, så hjælper vi gerne med at udvælge produkter til gavekurven til din mor eller far.

Gavekurv til enhver lejlighed

Har din kollega snart jubilæum? Kender du nogen, der skal giftes? Eller har du måske en nær ven, som du bare har lyst til at forkæle? En gavekurv med lækre delikatesser er en god gaveidé til enhver lejlighed - også jubilæum, fødselsdag og bryllup. Vi har mange forskellige produkter at vælge imellem og vi kan helt sikkert også sammensætte en gavekurv til den lejlighed, der byder sig hos dig. Gavekurven kan fyldes med eksempelvis specialøl, kaffe, chokolade eller bolcher og den kan sammensættes lige på den måde som du ønsker.